Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sigthórsson en Gudmundsson trappen EK Onder-21 af met nederlaag

Laatste update:

Na een behoorlijk saaie eerste helft van beide kanten, waarin er slechts één keer op doel werd geschoten, en een zwak eerste kwartier na rust, kwam de ontmoeting eindelijk meer los. Gudmundsson was toen al lang en breed van het veld gestapt: de AZ'er kreeg een paar vervelende trappen te verwerken en liet zich al na een halfuur wisselen. Het harde spel van Wit-Rusland was het enige noemenswaardige, maar scoren lukte dat land uiteindelijk ook nog.

Een kwartier voor tijd schoot Voronkov vanaf elf meter binnen, nadat Wit-Rusland een strafschop kreeg toegekend. Aron Gunnarsson haalde Stanislav Dragun neer, terwijl die in kansrijke positie verkeerde om te scoren. Gunnarsson moest er met rood vanaf en Voronkov benutte vervolgens de penalty. Het brak het verzet van de IJslanders direct. Dragun werd een tweede maal gevaarlijk, maar het was Skavysh die voor 2-0 zorgde met een lobje over doelman Haraldur Björnsson. Later op de avond komen Denemarken en Zwitserland nog in actie.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties