Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sigthórsson rondt maandag transfer naar Frankrijk af'

Laatste update:

De 25-jarige Sigi heeft bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer, maar heeft geen uitzicht op een basisplaats en mag derhalve vertrekken. De IJslander heeft er vier seizoenen bij de recordkampioen op zitten en was in 80 competitiewedstrijden goed voor 31 doelpunten. Hij vierde drie kampioenschappen in Amsterdam.

Bij Nantes moet Sigthórsson de concurrentie aangaan met onder anderen Yacine Bammou. De Poolse voorzitter Waldemar Kita zei vrijdag nog dat hij goede hoop had op de komst van de ex-speler van AZ: "We hopen het eerdaags af te ronden. Hij neemt kracht, techniek en ervaring mee", sprak hij in de Franse pers. Nantes legde eerder al onder anderen het Braziliaanse middenvelderstalent Adryan op huurbasis vast.

Denk jij dat Kolbeinn Sigthórsson gaat slagen bij Nantes?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties