Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sigthórsson staat eind december bovenaan, boven Depay en Kramer'

Laatste update:

Commentator Pascal Kamperman zet zijn geld op Michiel Kramer. "Die is lekker bezig. Hij is misschien niet technisch de meest begaafde, maar hij loopt gewoon tegen alle ballen aan waartegen-ie aan moet lopen. Dus Kramer is voor mij de topscorer", zegt hij en daarin krijgt hij bijval van Vincent Schildkamp. "Kramer heeft een geweldig seizoen, in een team dat niet denderend draait schoot-ie er al zes in. Kun je nagaan als ADO een beetje beter gaat voetballen, dan zal het met Kramer ook alleen maar beter gaan."

Hélène Hendriks gaat eveneens voor de 25-jarige spits van ADO Den Haag, maar Kenneth Perez niet. Die denkt aan Memphis Depay, die er momenteel geblesseerd naast staat maar al wel vijf keer scoorde in zijn eerste vijf wedstrijden. Leo Driessen en Arnold Bruggink rekenen er beiden dat Luc Castaignos de winterstop ingaat als topscorer van Nederland. Vorig seizoen maakte de spits van FC Twente er tien in de eerste seizoenshelft en daarna nog maar vier: nu staat hij na acht speelronden op vijf goals.

Toine van Peperstraten denkt als enige dat Kolbeinn Sigthórsson eind december de meest scorende speler in de Eredivisie zal zijn. "Ik heb het idee dat hij het een beetje heeft gevonden, op dit moment. En de voorkeur krijgt als nummer één spits. Dus ik zie in hem toch wel iemand die gaat scoren en dat hij dus ook Depay en Kramer voorbij gaat", zegt de presentator. Collega Ronald de Boer zet verrassend in op Abiola Dauda.

De 26-jarige Nigeriaan werd in de zomer naar Vitesse gehaald en maakte een maand geleden een hattrick tegen Excelsior; twee duels later kwam er een doelpunt bij tegen FC Dordrecht. "Hij zit in een flow, Vitesse zit in een flow en ik denk dat Vitesse gezien het programma meer gaat scoren", aldus De Boer. Cristian Willaert gelooft ook dat killer Dauda in de 'machine' van Peter Bosz nog erg gaat opvallen. Jan Joost van Gangelen tenslotte mikt op Colin Kazim-Richards van Feyenoord en noemt ook meteen een aantal: "Elf goals."

Denk jij dat Michiel Kramer bij het ingaan van de winterstop nog topscorer is?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
4
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
40
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
25
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties