Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Silvio Berlusconi is na vijf jaar terug in Serie A: 'Nu de Champions League!'

Laatste update:

Berlusconi maakte faam in het voetbal als eigenaar van AC Milan, de club die hij van 1986 tot 2017 in zijn bezit had. De excentrieke inmiddels 85-jarige mediamagnaat voelde zich gedwongen om de Italiaanse grootmacht van de hand te doen, omdat hij qua investeringen niet meer mee kon concurreren het grote oliegeld vanuit het Midden-Oosten. Berlusconi verdween niet uit het voetbal, want korte tijd later kocht hij Monza, te zien als 'het kleine broertje' van AC Milan dat destijds uitkwam in de Serie C.

Monza slaagde er direct na de komst van Berlusconi in om naar de Serie B te promoveren, maar had enkele jaren nodig om zich voor te bereiden op de gedroomde Serie A. Vorig jaar ging het in de play-offs nog mis, maar dit seizoen werd de felbegeerde promotie dus met hangen en wurgen binnengehaald. Berlusconi reageert direct na afloop dolgelukkig en vol ambitie. "Nu gaan we voor het kampioenschap en Champions League-voetbal", aldus de clubeigenaar van Monza tegenover DAZN.

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
7
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties