Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Simeone: 'Dit soort avonden komt misschien wel nooit meer terug'

Laatste update:

Vorig seizoen reikte Atlético tot de finale, die enigszins geflatteerd verloren ging tegen stadsgenoot Real (4-1). Nu is datzelfde Real tegenstander in de kwartfinales: vorige week werd het in het Vicente Calderón 0-0. Atlético kan het karwei woensdagavond afmaken, maar Diego Simeone weet heel goed dat het een lastige klus is. Toch voelt hij geen druk. "Nee, die druk is er niet; we voelen wel verantwoordelijkheid."

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

"Dit elftal is heel competitief geworden en speelt goed, maar druk is iets anders. Deze wedstrijd is juist aangenaam, opwindend. Dit soort avonden komt misschien wel nooit meer terug. We genieten ervan, we spelen topwedstrijden, dat brengt het beste voetbal in ons naar boven", zegt El Cholo een dag voor de wedstrijd tijdens zijn persconferentie. Hij weet dat Real Madrid wat personele problemen heeft.

Toch is dat geen onderwerp van gesprek bij Atlético. "Ik denk niet aan de blessures van Gareth Bale en Luka Modric. Ik ben meer geïnteresseerd in hoe we Real Madrid pijn kunnen doen, dan in de vraag wie er bij hen spelen. De jongens die bij hen wél zullen spelen, zijn net zo goed gevaarlijk. Wij focussen ons op onze eigen voorbereiding, denken alleen aan onszelf."

-
Wie bereikt de halve finale, denk je?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
22
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
7
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties