Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Simeone geniet van debuut: 'Helaas zal ik mijn zoon nooit naar Atlético halen'

Laatste update:

Simeone bekeek de ontmoeting op televisie. "Het was voor mijn een emotioneel moment. Mijn zoon in het shirt van Argentinië, Hij weet wat wij voelen voor het nationale elftal. Dat zit diep van binnen. Hij speelde goed, moet ik eerlijk zeggen." Simeone, 23 jaar, maakte twee jaar geleden de oversteek naar Europa. Na een seizoen in dienst van Genoa stapte de aanvaller over naar Fiorentina, waar hij aan zijn tweede voetbaljaargang bezig is.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Simeone ontkent dat hij zijn zoon naar Atlético wil halen, ondanks alle geruchten die de ronde doen. "Ik wil uit vaderlijk oogpunt het er niet veel over hebben, maar wel vanuit het trainersperspectief", verklaarde el Cholo in gesprek met radiozender Cadena COPE. "Het is een jongen die alles heeft om onder mij te spelen, maar helaas zal ik mijn zoon nooit naar Atlético Madrid halen."

"Ik wil eigenlijk niet nooit zeggen, maar het is heel moeilijk om een zoon in een kleedkamer te hebben. Voor hem, voor onze relatie..." Simeone sluit niet uit dat zijn zoon op een dag voor Atlético zal uitkomen, maar wellicht staat de oud-middenvelder dan niet meer voor de selectie. "Als hij over vijf of zes jaar zich nog verder heeft ontwikkeld en een andere status binnen het voetbal heeft, dan hebben we het over een andere situatie. Dan is hij meer beschermd. Zijn loopbaan verloopt nu heel goed. Het kan zijn dat ik op een dag geen trainer van Atlético meer ben en hij voor Atlético kan tekenen."

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
29
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties