Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Simeone trots: 'Dit is Atlético Madrid in 110 jaar nog niet gelukt'

Laatste update:

"Ik verwacht dat ons publiek het belang van de wedstrijd tegen Athletic Club begrijpt", zo roept Simeone in de Spaanse media op tot een kolkend Vicente Calderón. "Ik wil dat de mensen mee gaan doen en dat ze niet stil zijn. Gelukkig voor ons staan we met nog vier competitiewedstrijden te spelen op de derde plek."

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Atlético Madrid heeft een voorsprong van zes punten op Valencia en Sevilla. "We kunnen altijd verbeteren, maar we liggen op koers om ons voor het derde jaar op rij te plaatsen voor de Champions League. Dat is de club in de historie van 110 jaar niet gelukt", aldus de oefenmeester.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
4
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
74
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
37
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties