Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en PSV zetten in op komst van hetzelfde 18-jarige toptalent'

Laatste update:

De 1,69 meter lange Yalcouyé speelt pas sinds februari bij Göteborg, maar heeft zich naar verluidt in korte tijd al in de kijker weten te spelen bij de Nederlandse topclubs.

KAA Gent is eveneens in de markt voor de centrale middenvelder, terwijl Expressen vorige maand schreef dat topclubs uit België, Portugal en Liverpool scouts naar Zweden hebben gestuurd om hem bij Göteborg van dichtbij aan het werk te zien.

Volgens de meest recente berichtgeving overweegt zowel Ajax als PSV op korte termijn een bod uit te brengen op het toptalent van Göteborg. De Zweedse club verwacht dat Yalcouyé komende zomer een recordsom gaat opleveren.

De duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis van Göteborg staat op dit moment op naam van Benjamin Nygren, die in 2019 voor 4 miljoen euro naar KRC Genk vertrok.

Yalcouyé ligt nog tot medio 2028 in Zweden vast. Hij speelde sinds zijn komst naar Göteborg 10 officiële duels en was daarin 1 keer trefzeker.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Francesco Farioli komt met eerste reactie op aanstelling als hoofdcoach Ajax
4
Akkoord met Nice bereikt: Ajax vindt in Farioli gewenste nieuwe hoofdtrainer
36
El Ahmadi: 'Ik sprak hem. Geweldig, maar clubs willen hem niet door leeftijd'
2
Lucas Paquetá officieel aangeklaagd door FA; Braziliaan 'verrast en van streek'
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
5
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties