Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Simeone zit stuk na nederlaag: 'Vooral verdriet van alle fans doet me pijn'

Laatste update:

"Het doet me vooral pijn om het verdriet te zien van alle fans die veel geld hebben betaald om naar Milaan te komen", zo benadrukte Simeone. "Ik voel me ervoor verantwoordelijk dat we hen niet konden geven wat ze wilden. Dat doet het meeste pijn." Atlético Madrid is de eerste club die zijn eerste drie finales in de Europa Cup I/Champions League verliest. In 1974 ging het ook mis, toen was Bayern München een maatje te groot.

"In het voetbal bestaat geen gerechtigheid. De winnaar verdient altijd de winst. Er zijn simpelweg geen excuses, niemand herinnert zich de verliezer. Natuurlijk is twee finales verliezen een vorm van falen, maar daar hebben we nu niets aan. De ploeg die wint is altijd de beste ploeg", vervolgde Simeone. "Ik ben trots op mijn spelers, ze hebben Barcelona en Bayern München verslagen. Ik houd van mijn jongens. We moeten nu onze wonden likken en hard blijven werken om de Champions League wél een keer te winnen.'Ik wil Real feliciteren. Ze waren beter dit keer. De winnaar is altijd de terechte winnaar."

Over zijn toekomst bij Atlético wilde Simeone weinig kwijt. "Het wordt voor mij nu tijd om na te gaan denken. Ik heb het nooit gemakkelijk gehad, maar twee finales in drie jaar is een geweldige prestatie. Dat is wat ik er wel over kwijt wil."

De mooiste foto's van de Europese triomf van Real Madrid C.F. in Milaan!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 28 mei 2016

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties