Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Simons wijst schuldigen aan zonder namen te noemen; De Jong hekelt egoïsme

Laatste update:

"Iedereen heeft gezien waar het misging vandaag", opent de gefrustreerde Simons voor de camera van ESPN. "Het is onbegrijpelijk, iedereen weet het ook en dit kan niet. Je vecht voor de titel en dan laat je hier twee punten liggen. Waar het vooral misgaat? Nou, de kansen die je creëert moet je gewoon afmaken en je moet de wedstrijd in het slot gooien. Dat hebben we niet gedaan. Twintig kansen gehad en slechts twee goals. Dat lijkt me wel weinig, maar dat weet ook iedereen", besluit de middenvelder.

De Jong, die zelf een aantal grote mogelijkheden verzuimde te verzilveren, trekt een vergelijkbare conclusie. "We hebben het aan onszelf te wijten vandaag. In de eerste helft moeten we al drie of vier doelpunten maken en in de tweede helft hebben we momenten met een overtal voor de goal, die we gewoon niet goed uitspelen. Daarin moeten we veel betere keuzes maken met elkaar en die wedstrijd gewoon op slot gooien. We gaan toch te vaak voor eigen succes lijkt het en dat is gewoon heel kwalijk, want je moet die wedstrijd op slot gooien." Mogelijk doelt De Jong op Madueke, die in de slotfase zelfzuchtig was en een gigantische kans op de 1-3 niet benutte.

Ruud van Nistelrooij verwijt zijn ploeg de wedstrijd niet beslist te hebben door de marge op Fortuna te vergroten. "Iedereen weet hoe de kansenverhoudingen lagen vandaag. Onze tegengoal was het enige moment dat Fortuna een beetje gevaarlijk werd, en daar zien we er zelf gewoon niet goed uit. Maar we bleven rustig en hetzelfde doen." Zo kantelde PSV de wedstrijd volledig. "Daarna kregen we nog grote kansen. Hoe je dan alsnog tegen tien man tegen een counter aanloopt... Als je de hele wedstrijd op een rij zet, dan is het ongekend dat we hier niet winnen."

Eredivisie
Fortuna Sittard
2 - 2
PSV

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
88
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties