Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Simply The Best

Laatste update:

Allereerst is Silva ijzersterk aan de bal. Hij speelt het middenveld goed in, waardoor de aanvallen sneller en soepeler verlopen. Hij ziet de ruimtes goed en daarmee zorgt hij ervoor dat hij ook altijd de juiste man aanspeelt. Daarnaast heeft hij een goede crosspass, waarmee hij het spel kan verleggen naar de andere kant zodat er meer verrassing komt in het spel. Deze crosspasses gebruikt hij echter liever niet, omdat het ook het spel vertraagt. Hij gebruikt ze alleen wanneer ze echt nodig zijn. Hij houdt het spelletje gewoon simpel, doet geen rare dingen en maakt vrijwel uitsluitend logische beslissingen, dat is natuurlijk heel belangrijk bij een verdediger.

Ook scoort hij heel gemakkelijk, dat heeft hij geleerd in zijn jongere jaren, toen hij nog rechtsvoor was. Hij kan mede zo makkelijk scoren omdat hij zoveel kracht in zijn benen heeft. Hij kan een bal kiezelhard richting doel poeieren. Hij scoort ook zo makkelijk omdat hij heer en meester is in de lucht. Hij is met zijn 1,83 meter niet de grootste, maar kan dit uitstekend compenseren. Silva is heel krachtig waardoor hij zijn tegenstander in het luchtduel aan de kant kan zetten. Zijn belangrijkste wapen in de lucht is echter dat hij geweldig hoog kan springen. Hij komt vrijwel altijd hoger dan zijn tegenstander. Ook heeft hij een heel goede koptechniek, hij kopt altijd precies de richting in waar de bal heen moet. Dat alles is duidelijk te zien bij zijn kopgoal in de wedstrijd AC Milan - Barcelona eerder dit jaar. Hij zet zijn tegenstander aan de kant, springt hoger dan hem en kopt goed en hard de hoek in.

Dan het belangrijkste van alles: Het verdedigende werk. Thiago Silva is een heel betrouwbare verdediger, zelden maakt hij blunders. Daarnaast is hij heel sterk in de een op een duels. De aanvaller van de tegenstander komt er niet zomaar langs bij hem, bijna altijd verovert de Braziliaan de bal. Dat komt omdat hij altijd geconcentreerd naar de bal blijft kijken en zich niet zomaar van de wijs laat brengen door wat schijnbewegingen. Ook heeft hij een heel goede tackle die eigenlijk altijd op de bal is. Ook zijn sliding is uitstekend te noemen. Hij lijkt een soort uitschuifbeen te hebben waarmee hij op het laatste moment toch nog aan de noodrem kan trekken. Vanwege zijn kwaliteiten in de lucht hebben lange ballen ook geen zin bij hem, hij krijgt de bal dan toch altijd wel weg. Daardoor wordt de tegenstander gedwongen het voetballend te proberen en dan wordt het, zeker voor de kleinere ploegen, toch een probleem. Ook is hij een echte leider achterin. Hij zet de verdediging neer waardoor hij ook anderen beter laat spelen.

Dan hebben we ook nog de fysieke aspecten. Zoals gezegd heeft hij veel schotkracht en is hij fysiek sterk. Daarnaast is hij ook snel voor een verdediger, vooral in de eerste meters, waardoor een aanvaller maar moeilijk van hem afkomt: De sprintduels wint Silva bijna altijd. Het knappe van hem is dat hij dit een heel duel kan volhouden, er treedt niet snel vermoeidheid bij hem op. Dankzij zijn uithoudingsvermogen kan i Rossoneri toch op het laatste moment nog een overwinning uit het vuur slepen.

Kortom: Thiago Silva is de beste verdediger ter wereld. Hij is heel betrouwbaar achterin, is sterk aan de bal, scoort makkelijk en heeft geweldige fysieke kwaliteiten. Hij is dus een heel complete verdediger, maar blijft er nuchter onder, gaat geen rare dingen doen. Hij houdt het spelletje simpel.

Simply the best!

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
2
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
72
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
37
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties