Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sinds ik terug ben bij Feyenoord, train ik volle bak en geef ik alles'

Laatste update:

Zaterdag mocht Woudenberg één helft meedoen bij Feyenoord in de oefenontmoeting met Rijnsburgse Boys. Hij speelde de gehele tweede helft en was getuige van een comeback van 1-0 achter naar een 1-5 zege. "Ik heb 45 minuten gas gegeven en de combinatie gezocht met vooral Eljero en Tonny", zegt Woudenberg op de clubsite, verwijzend naar Elia en Vilhena. Het beviel hem uitstekend.

"We kwamen er een aantal keer goed doorheen, al kon de eindpass soms nog beter. Dat hoop ik in de voorbereiding verder te finetunen", aldus Woudenberg. Het jaar Eredivisievoetbal in Nijmegen heeft hem sterker gemaakt en hij hoopt dat hij zich nu verder kan ontwikkelen bij Feyenoord. "Ik merk dat ik steeds sterker word en meer ervaring krijg, waardoor het steeds beter gaat. Sinds ik terug ben bij Feyenoord, train ik volle bak en geef ik alles. Vooralsnog ben ik tevreden hoe het gaat", aldus Woudenberg.

Denk jij dat Lucas Woudenberg komend seizoen veel minuten krijgt bij Feyenoord?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties