Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sinds Van Persie is hier geen wereldtopper meer vandaan gekomen'

Laatste update:

"Er is gewoon veel te weinig kwaliteit binnen deze selectie", concludeert Everse zondag in gesprek met de NOS. "Ik denk echt dat Stam zich rot geschrokken is van het niveau." De ex-trainer van onder meer PEC Zwolle neemt als voorbeeld vleugelverdediger Rick Karsdorp, die in zijn ogen niet geheel wedstrijdfit is. "Hij is nu na twintig minuten spelen al doodop. Dat mag niet."

In de optiek van Everse hebben de spelers van Feyenoord geen pure winnaarsmentaliteit. "Ik kan niet zien dat zij ten koste van alles willen winnen. Ik zie ze niet knokken voor elke meter. Ik mis de bezieling." Voetbalcommentator Arman Avsaroglu is een andere mening toegedaan. "Ik heb ze in de kwalificatie voor de Europa League tegen Dinamo Tbilisi bijvoorbeeld wel zien strijden. Ze willen echt wel, maar komen gewoon vaak kwaliteit tekort."

Kenneth Vermeer: 'We hebben zeker kwaliteit, maar alleen daarmee red je het niet'

Avsaroglu vraagt zich af of Stam Feyenoord weer naar de top kan brengen. "Stam is een vrij onervaren trainer en de opstelling van Feyenoord is iedere week anders. Hij heeft nu nog krediet van het Legioen, maar we gaan zien hoe goed de trainer Stam echt is." Everse vindt dat Stam slachtoffer is van het gevoerde beleid in De Kuip. "Als je echt goed nadenkt, is Robin van Persie het laatste echte talent dat doorbrak bij Feyenoord. Wijnaldum komt daar dichtbij, maar sinds Van Persie is hier geen wereldtopper meer vandaan gekomen."

Volgens Avsaroglu heeft de bestuurlijke onrust geen invloed op de prestaties van Feyenoord. "Ajax werd gewoon vier keer kampioen ten tijde van de Cruijff-revolutie." Everse schetst een minder rooskleurig toekomstperspectief. "Het ontbreken van een directie komt heel amateuristisch over op de buitenwereld. Daardoor komt de club onder een vergrootglas te liggen en neemt de druk op iedereen toe", aldus de clubloze trainer, die desondanks een lichtpuntje ziet. "Als Nicolai Jörgensen weer fit is en zijn doelpunten maakt, wordt Feyenoord gewoon weer derde in de Eredivisie."

-
Denk jij dat Jaap Stam de juiste trainer is voor Feyenoord?

Meer nieuws

Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
4
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
3
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
6
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
11
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties