Sinisterra kapt, draait en schiet Leeds naar cruciale zege op Nottingham Forest

Bijzonderheden
Nottingham kwam in de twaalfde minuut op voorsprong. Emmanuel Dennis gaf vanaf links voor op Orel Mangala, die op de rand van de zestien stond te wachten. De Belg hield bewust even in, ontdeed zich van zijn directe tegenstander en vond de korte hoek met een hard schot: 0-1. Toch konden de bezoekers niet lang genieten van de voorsprong. In de twintigste minuut wist Jack Harrison namelijk raak te schieten op aangeven van Junior Firpo. Laatstgenoemde stond als linksback opgesteld, waardoor Pascal Struijk naar het centrum verhuisde. De Nederlander zag hoe Sinisterra op slag van rust voor de 2-1 zorgde. De aanvaller slalomde vanaf de linkerkant van de zestien naar binnen en vond de verre hoek met een geplaatst schot: 2-1. Leeds hield stand in de tweede helft en kan zodoende drie mogelijk cruciale punten bijschrijven.

Wedstrijdverloop
12' 0-1 Orel Mangala (assist: Emmanuel Dennis)
20' 1-1 Jack Harrison
45+1' 2-1 Luis Sinisterra (assist: Junior Firpo)