Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sinkgraven blijft minuten krijgen bij Ajax: 'Hij zit een beetje op slot'

Laatste update:

Sinkgraven heeft het moeilijk, zegt De Haan in een interview met Ajax Showtime, maar dat is niet zo gek. "Hij moet naar een hoger niveau, maar hij kan echt goed voetballen, hoor. Hij ziet veel meer dan de rest. Ik zie Daley nu te weinig starten, te weinig sprinten, te weinig ruimte creëren. Hij zit een beetje op slot. Op een gegeven moment moet het gewoon gebeuren. Daley heeft ook de mentaliteit om dat te doen", klinkt het.

De Haan heeft het idee dat Frank de Boer wel prijs stelt op Sinkgraven en dat het goed is dat hij mag blijven spelen ondanks een aantal fouten. De Haan legt uit dat het sowieso positief is dat de jonge middenvelder nu sneller weerbaar wordt, dan het geval zou zijn geweest in Heerenveen. "Hij moet vechten voor zijn plek op een hoger niveau, waar de druk veel groter is. Dat is goed voor hem."

Frank de Boer moet Daley Sinkgraven blijven gebruiken als basisspeler

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
22
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties