Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sinkgraven kan echt wel voetballen, maar verdedigend mankeert er van alles'

Laatste update:

"Het heeft even geduurd voordat ik het door had, maar een geslaagde sliding voelt nu hetzelfde als een steekpass. En een bal onderscheppen kan ook heel leuk zijn. Zeker wanneer je applaus krijgt van het publiek", zegt Sinkgraven in gesprek met de Volkskrant. "Ik voel me steeds beter thuis op de linksbackpositie, al kom ik nog altijd in situaties die nieuw voor me zijn. Op het middenveld kon ik mijn tegenstander nog wel eens overgeven aan de verdediger. Als back moet ik elke keer achter de buitenspeler aan. Ik ga er steeds beter mee om."

In de bekerwedstrijd tegen Willem II (5-0 winst) stelde Bosz Sinkgraven voor het eerst op als linkerverdediger. "Ik was verrast. Terwijl Bosz zijn verhaal deed, had ik even nodig om het te plaatsen. Vervolgens heb ik de knop omgezet en tegen mezelf gezegd: Oké, het is niet mijn positie, maar ik ga honderd procent mijn best doen. Vorig seizoen heb ik weinig gespeeld, ik kon het daarom makkelijker accepteren dat de trainer mij als linksback wilde proberen", stelt de huidige linksback van Ajax. Sinkgraven speelde dit seizoen 21 wedstrijden voor de Amsterdammers.

Overigens zijn de meningen over de prestaties van Sinkgraven verdeeld. Sommigen vinden het een goede uitvinding van Bosz, anderen zien nog steeds geen verdediger in hem. Rinus Israël vindt het geen goede keuze om Sinkgraven als linksback op te stellen. "Dat is een hele goede speler, maar absoluut geen verdediger. Die jongen kan echt wel voetballen, maar verdedigend mankeert er van alles aan. Positioneel staat hij te vaak niet goed en in Utrecht werd hij geregeld heel simpel voorbijgelopen. Joël Veltman deed dat op rechts beter, maar die maakt eigenlijk te veel overtredingen", stelt IJzeren Rinus in De Telegraaf.

Vind jij dat Daley Sinkgraven een goede linksback voor Ajax is?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties