Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Situatie Eric García lijkt volledig te keren in voordeel van Barcelona

Laatste update:

Trainer Ronald Koeman liet al eerder weten zich graag te versterken met het voormalig jeugdexponent van Barcelona, maar zag het door de financiële malaise bij de club nog niet tot een doorbraak komen. Barcelona heeft een schuld van 1,173 miljard euro en moet daarvan 730 miljoen euro op korte termijn hebben afbetaald. García stond afgelopen zomer al hoog op het wensenlijstje van de Barcelona-trainer, maar bleek destijds niet haalbaar.

García heeft een aflopend contract in de Premier League en heeft de clubleiding van Manchester City laten weten dat hij niet wil bijtekenen. Om te voorkomen dat hij gratis vertrekt staan the Citizens niet onwelwillend tegenover een vroegtijdig vertrek. Op die manier houdt de club nog een vergoeding over aan de Spanjaard. Eerder was er sprake van dat García na dit seizoen transfervrij zou overstappen, maar door de recente ontwikkelingen komt daar zeer waarschijnlijk verandering in. "Éric is bereid om zich in te spannen en tot de zomer geen salaris te innen", liet Font woensdagochtend weten.

Manchester City is bereid om García voor drie miljoen euro te laten gaan, exclusief bonussen. Eerder vroeg City nog tien miljoen euro en nog eens tien miljoen aan bonussen. De drievoudig Spaans international speelde negen seizoenen in de jeugdopleiding van Barcelona, waarna hij in 2017 overstapte naar City. Hij kwam dit seizoen slechts drie keer in actie in de Premier League, waarvan twee keer als basisspeler. Vorig seizoen kwam hij tot dertien optredens.

Denk jij dat Éric García nog deze transferwindow terugkeert bij Barcelona?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
5
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
7
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
22
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties