Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Situatie Ronaldo zorgt voor pijnlijke déjà vu: 'Alsof ik alles herbeleef'

Laatste update:

Ronaldo kreeg het bij Manchester United aan de stok met Erik ten Hag en belandde tijdens het WK ook bij de Portugese ploeg op de reservebank. De situatie doet Totti sterk denken aan de nadagen van zijn eigen loopbaan. "Als ik Ronaldo de laatste maanden bekijk, voelt het alsof ik alles weer herbeleef", aldus de Italiaan bij het Twitch-kanaal BepiTV. "Ik weet wat hij doormaakt, hoe hij zich op dit moment voelt en hoe het is om als topper plots van de zijlijn toe te moeten kijken. Ik denk dat daar meer respect voor moet zijn."

Voor Totti wachtte in 2017 hetzelfde lot als Ronaldo. De 46-jarige Italiaan kwam nauwelijks voor in de plannen van Spalletti en moest het in zijn afscheidsjaar vooral stellen met korte invalbeurten. "Ik ben hier niet om Totti's nalatenschap te coachen. Ik ben hier om Totti de voetballer te coachen", zei Spalletti daar destijds over. Totti hoopt zijn voormalig oefenmeester ooit nog te spreken. "Ik weet ook dat dit zal gebeuren, zodat wij iedereen uitleg kunnen geven over de relatie die we hadden. Het is jammer dat het zo is geëindigd, want hij blijft een van de beste trainers ter wereld."

Voor Ronaldo moeten de komende weken uitwijzen waar zijn toekomst ligt. De Portugees vertrok onlangs bij United en zit sindsdien zonder werkgever. Deze week doken beelden op waarop te zien was dat hij aan zijn conditie werkt bij Real Madrid. Ronaldo kreeg persoonlijk toestemming van voorzitter Florentino Pérez om op een veld naast de hoofdmacht van trainer Carlo Ancelotti individueel een oefensessie af te werken. Voor zover bekend had Ronaldo geen contact met de spelers van Real. Diverse jeugdspelers kwamen wel dicht bij de voormalig speler van de Madrileense club om met hem op de foto te kunnen.

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
26
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
38
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
18
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties