Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sjaak Swart: 'Die vier Ajax-spelers stijgen boven de rest uit'

Laatste update:

Door Peter van Drunen

Aan de stamtafel van restaurant De Toekomst buigt Swart zich over de vraag welke Ajax-speler tot dusver de beste was. "Nou, dat is leuk. Dat is niet altijd zo, maar dit seizoen zou ik een drietal noemen. Dat drietal bestaat voor mij uit Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek", begint Swart in gesprek met DAZN. Later voegt hij Dusan Tadic nog aan het lijstje toe. "Tadic hoort er ook bij. Dus dan wordt het een top vier, ja."

In de Q&A hierboven vertelt Swart wie op dit moment het grootste talent in de Ajax-jeugd is, praat hij over de scheidsrechters en gemene voetballers in de Eredivisie en tipt hij Marc Overmars over de spitspositie bij Ajax.

De 31-voudig Oranje-international maakt zich geen zorgen over de toekomst van zijn club. Regelmatig kijkt hij naar wedstrijden van jeugdelftallen van Ajax. Op dit moment is hij het meest gecharmeerd van middenvelder Naci Ünüvar. "Hij is een uitzonderlijk talent. Hij is alleen pas vijftien jaar. Hij doet nu mee met Onder-19 dus die jongens zijn minstens drie jaar ouder dan hij. Hij heeft natuurlijk nog zijn slechte wedstrijden, maar hij kan heel goed voetballen."

Hoewel de tachtigjarige Swart vooral geniet, ergert hij zich ook nog steeds aan spelers die zich aanstellerig gedragen of aan spelers die andere voetballers een kaart proberen aan te naaien. Er is één speler bij PSV die wat Swart betreft de kroon spant. "Hirving Lozano is wereldkampioen duiken. Hij is een goede speler die dat helemaal niet nodig heeft, maar toch ligt hij elke keer op de grond. Daar wordt iedereen boos op. Elke speler die tegen hem speelt, zou hem het liefst een schop willen geven."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
7
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
22
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
55
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties