Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sjaak Swart loopt helemaal leeg: 'Hij is een schimmel, hij is geen Ajacied!'

Laatste update:

In september gaf Swart (85) tegenover Voetbalzone hard af op Mislintat, nadat bekend werd dat er een onderzoek naar de Duitser was gestart. Er zou mogelijk belangenverstrengeling hebben plaatsgevonden bij de transfer van Borna Sosa. Ajax kocht de Kroaat via een Duits zaakwaarnemerskantoor, dat aandelen bezit in een privébedrijf van Mislintat. Meer dan een halfjaar later is Swart nog altijd even kwaad.

De oud-vleugelaanvaller zou Mislintat nog altijd graag 'terug naar Duitsland willen schoppen'. "Als ik dat mag doen, zou ik hem een penalty geven en dan komt-ie nooit meer terug", zegt Swart zondag voorafgaand aan de Klassieker.

Wat hem betreft mag Kroes wél aanblijven in de Johan Cruijff ArenA. "Alex is goed. Dat is een goede. Een Ajacied ook."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Waarop Swart de focus weer naar de voormalig technisch directeur verlegt. "Die Duitser is geen Ajacied. Die Duitser is een schimmel! Die Duitser heeft twaalf spelers gehaald, van wie ik er niet één wil hebben. Dat is veel erger", aldus Swart.

Mocht het Ajax-icoon zijn zin krijgen, zouden Diant Ramaj, Benjamin Tahirovic, Carlos Forbs, Chuba Akpom, Jakov Medic, Anton Gaaei, Josip Sutalo, Gáston Ávila, Sivert Mannsverk, Borna Sosa, Georges Mikautadze en Branco van den Boomen komende zomer alweer vertrekken uit de hoofdstad. Ook de talentvolle Ethan Butera kwam tijdens Mislintats dienstverband naar Amsterdam, wat echter binnen het portefeuille van technisch manager Klaas-Jan Huntelaar viel.

Dortmund


Spijts zijn falen in de Johan Cruijff ArenA staat Mislintat voor een spoedige terugkeer bij voormalig werkgever Borussia Dortmund. Volgens de Duitse tak van Sky Sports tekent Diamantenauge op korte termijn een langdurig contract in het Ruhrgebied, waar hij tussen 2009 en 2017 ook al werkzaam was. Mislintat hield het in Amsterdam nog geen vijf maanden vol.

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
3
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
191
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties