Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kan Feyenoord gaan cashen? In Engeland weten ze vraagprijs voor Arne Slot

Laatste update:

Dinsdagmiddag werd duidelijk dat Liverpool concrete interesse had getoond in de 45-jarige oefenmeester. "Liverpool heeft direct contact gehad met Arne Slot als kandidaat voor het trainerschap", aldus transfermarktexpert Fabrizio Romano op X. "Eén direct contact heeft al plaatsgevonden en bovendien is er al een nieuwe afspraak gepland."

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’ | Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Liverpool is druk op zoek naar een nieuwe manager, daar Jürgen Klopp na acht seizoenen gaat vertrekken. Naast Slot is ook Roberto De Zerbi, de succestrainer van Brighton & Hove Albion, zeer nadrukkelijk in beeld. De Italiaan zou liefst veertien miljoen euro moeten kosten.

De vraagprijs die Feyenoord hanteert voor Slot zal minimaal tien miljoen euro bedragen, zo meldt Jacobs. "Het prijskaartje komt niet in de buurt van de twintig miljoen euro die afgelopen zomer werd verlangd van Tottenham Hotspur, maar hij (Slot, red.) zal in totaal tien miljoen euro kosten", aldus Jacobs.

Volgens Jacobs is Liverpool tevens niet de enige topclub in Europa die Slot op het lijstje heeft staan. "Slot geniet ook interesse van Bayern München, FC Barcelona en AC Milan", zo meldt de journalist op X. "Bayern is van deze clubs het meest serieus."

Dinsdagochtend werd echter ook al gemeld dat Bayern dicht bij een akkoord zou zijn met Ralf Rangnick, waardoor de komst van Slot richting de Duits recordkampioen een stuk onwaarschijnlijker lijkt. De vraag is hoe ver Bayern wil gaan voor de Feyenoord-trainer.

Slot leidde Feyenoord onder meer naar de landstitel in 2023 en de bekerwinst afgelopen zondag tegen NEC (1-0). Daarnaast bereikte hij in zijn eerste seizoen met de Rotterdammers de finale van de Conference League, die met 1-0 werd verloren van AS Roma.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties