Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky: Bayern gaat torenhoog in de boom zitten met vraagprijs voor Lewandowski

Laatste update:

Volgens de Duitse afdeling van Sky Sports meldde Barcelona zich donderdag bij Bayern met een bod van ruim 40 miljoen euro. BILD maakte hier 35 van. De Duitse landskampioen geeft echter geen duimbreed toe en wil een veel hoger bedrag zien voor zijn topschutter. Het contract van Lewandowski loopt nog een jaar door en de clubleiding heeft al meermaals duidelijk laten weten dat Bayern van plan is om de Pool daaraan te houden.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Technisch directeur Hasan Salihamidzic liet deze week aan Sky Sports weten dat hij erop rekent dat Lewandowski zich 'gewoon' weer zal melden bij de eerste training van het nieuwe seizoen. "Dat verwacht ik tenminste wel", aldus de bestuurder. Salihamidzic voegde daaraan toe recentelijk 'een goed gesprek' te hebben gehad met Pini Zahavi (de zaakwaarnemer van Lewandowski) op het Spaanse eiland Mallorca. De oud-middenvelder weigerde in te gaan op details daarvan.

Half mei maakte Salihadmidzic de vertrekwens van Lewandowski wereldkundig. "Iets in mij is verdwenen. Ik wil Bayern verlaten om meer emoties mee te maken in mijn leven", luidde de tekst uitleg van de 33-jarige spits niet veel later, die hij verstrekte in een podcast van het Poolse Onet Sport. Barcelona begon zich al snel aan te dienen als voornaamste gegadigde voor Lewandowski. Een eerste bod van 32 miljoen euro werd al snel van de hand gewezen en ook de meest recente poging zette geen zoden aan de dijk. Bayern zou onder meer Sasa Kalajdzic (VfB Stuttgart) op het oog hebben om een eventueel vertrek van Lewandowski op te vangen, terwijl Sadio Mané al bij Liverpool werd opgepikt om de Beierse aanval van nieuw elan te voorzien.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties