Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky: Bayern-spelers distantiëren zich van Mané; zomerse verkoop goed mogelijk

Laatste update:

Na afloop van de dramatisch verlopen heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League bij Manchester City (3-0) sloeg Mané zijn ploeggenoot Sané. Mané was boos over de manier waarop hij werd toegesproken door Sané. Laatstgenoemde wilde dat hij naar de bal toe zou komen voor een korte pass, terwijl Mané juist een loopactie inzette. Na afloop van de wedstrijd sloeg Mané Sané, wat leidde tot een bebloede lip bij de Duitser. Op foto's in de dagen die volgden was goed zichtbaar dat de lip van Sané was opgezwollen. Mané werd als straf buiten de selectie gehouden voor het Bundesliga-duel met TSG Hoffenheim (1-1) en kreeg bovendien een forse boete van naar verluidt een half miljoen euro.

Plettenberg stelt in gesprek met Sky Sports dat niet alleen Tuchel een verdere samenwerking niet ziet zitten. De journalist heeft ook gesproken met spelers van der Rekordmeister. "Echt heel veel spelers met wie ik op de telefoon heb gesproken hebben zich gedistantieerd van Mané", onthult Plettenberg. "Afgaande op mijn informatie is hij een kandidaat om in de zomer verkocht te worden. Hij heeft een hoog salaris en het wordt moeilijk om hem in de zomer te verkopen. Ik hoor ook dat Tuchel geen echte plannen heeft om volgend seizoen met hem samen te werken." Mané ligt tot medio 2025 vast in de Allianz Arena.

Plettenberg meldt tevens dat Tuchel Mané en Sané bewust uit elkaar houdt op de training. "Dat verwachtte ik ook wel", zegt Plettenberg. "Het was voor mij ook een schok, zulk gedrag had ik niet van Mané verwacht. Het was een veelbesproken onderwerp in de laatste dagen, maar de spelers hebben zich bij het team geëxcuseerd. Beide spelers moeten gefocust zijn op de wedstrijd van morgen (woensdag, red.), aangezien het de belangrijkste wedstrijd van het seizoen is." Toch verwacht Plettenberg niet dat Mané in de basis zal aantreden in de return tegen City. Eric Maxim Choupo-Moting trainde dinsdag weer volop mee en zal naar verwachting in de basis staan. Dat zal ten koste gaan van Mané, verwacht Plettenberg. Mané, die afgelopen zomer overkwam van Liverpool, kwam tot op heden tot 32 duels voor Bayern.

Meer nieuws

De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
2
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77
Chelsea bevestigt komst van Leicester City-manager Enzo Maresca
43
Van der Meijde en partner Schaufeli zetten huis te koop voor ruim 2,5 miljoen
0
Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
30
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties