Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky Italia: Juventus wil Neres én aanvaller PSG; Chiellini richting de uitgang

Laatste update:

Onder meer transfermarktexpert Fabrizio Romano maakte afgelopen maand bekend dat Dybala Juventus na dit seizoen transfervrij gaat verlaten. De club en de 28-jarige aanvaller zijn er niet in geslaagd om tot een akkoord te komen over een mogelijke contractverlenging. Nu melden Di Marzio en Romano dat de kans groot is dat ook Chiellini vertrekt uit Turijn. De 37-jarige centrumverdediger zou interesse hebben in een stap naar de Major Soccer League. Een concrete club wordt vooralsnog niet genoemd.

Juventus zou op dit moment al druk zijn met het zoeken naar nieuwe aanvallers. Hoewel Di Marzio benadrukt dat een gelijkwaardige vervanger van Dybala financieel niet haalbaar is, hoopt Juve met Di María en Neres toch degelijke versterkingen binnen te halen. De clubleiding zou reeds contact hebben opgenomen met de entourage van de 34-jarige Argentijn, wiens contract bij PSG komende zomer afloopt. Di María is naar verluidt bereid een handtekening te zetten onder een verbintenis van maximaal twee jaar, om vervolgens zijn carrière af te sluiten in zijn geboorteland.

Neres is een interessante optie vanwege zijn ontsnappingsclausule bij Shakhtar. Buitenlandse spelers actief in Oekraïne zijn door de FIFA automatisch transfervrij verklaard tot aan 30 juni. Zij kunnen dus een tijdelijke nieuwe club kiezen. De interesse in Neres lijkt overigens nog niet zo concreet als de belangstelling voor Di María. Verder wordt ook Nicolò Zaniolo in de gaten gehouden, al verwacht Di Marzio niet dat de aanvallende middenvelder van AS Roma betaalbaar is.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties