Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky Italia: PSG troeft Barcelona en Juventus af in strijd om De Ligt

Laatste update:

Ajax houdt vast aan een hoge transfersom, waardoor Barcelona en Juventus, de andere geïnteresseerde partijen, eerst spelers moeten verkopen alvorens zij een bod zouden kunnen uitbrengen op de Oranje-international. Manchester United had ook interesse, maar de aanvoerder van Ajax zou geen trek hebben gehad in een verhuizing naar Old Trafford.

De aanstaande transfer van De Ligt naar PSG lijkt samen te gaan met de terugkeer van Leonardo als technisch directeur in Parijs. De Braziliaan neemt in het Parc des Princes het takenpakket van Antero Henrique over en heeft al lange tijd een uitstekende relatie met Raiola, die weer zaken kan doen sinds zijn schorsing is opgeheven. Leonardo zorgde eerder al voor de komst van Zlatan Ibrahimovic en Maxwell naar Paris Saint-Germain.

Volgens Di Marzio is De Ligt niet de enige speler die voor een zomerse overstap naar Parijs staat. Wanneer Leonardo officieel is aangesteld, zal hij bij zijn oude werkgever AC Milan aankloppen voor de twintigjarige Gianluigi Donnarumma. PSG is op zoek naar een nieuwe doelman en de talentvolle sluitpost staat hoog op het lijstje van de aanstaande technisch directeur van de Franse grootmacht.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
9
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
7
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties