Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Rafael van der Vaart kijkt op van Valentijn Driessen: 'Heel erg overdreven, echt tenenkrommend'

Laatste update:

"In hoeverre is jouw positie als bondscoach nog houdbaar als je er in de volgende ronde kansloos uit gaat na zo'n EK?", vroeg Driessen aan Koeman. De bondscoach vond dat 'geen vraag voor nu' en geloofde niet in 'als, als, als'. "Als het fout gaat, zou ik zeggen: 'Stel die vraag nog een keer'", aldus Koeman.

Van der Vaart wordt donderdagavond gevraagd naar zijn mening over de flinke kritiek op Koeman van mensen uit het land. "Dat is gedeeltelijk natuurlijk wel terecht", begint de oud-voetballer, die vervolgens direct naar het desbetreffende moment op de persconferentie wijst.

"Maar om nou meteen te vragen naar zijn positie, zoals Valentijn Driessen deed... Laten we even duidelijk zijn: we hebben kritiek op Joey Veerman, Virgil van Dijk, Memphis Depay en Koeman, maar het zijn wel gewoon mensen", is Van der Vaart duidelijk.

"Ze doen hun stinkende best om het goed te doen. Om dan zulke vragen te gaan stellen... Uiteindelijk ben je gewoon door en misschien haal je wel de halve finale. Ik vind dat (de vraag van Driessen, red.) wel heel erg overdreven."

"Van die spelers wordt altijd maar verwacht dat ze de pers te woord staan en netjes blijven. Dat hoort ook bij je vak, maar uiteindelijk ben je een mens. Ik vind dat je daar ook kritisch naar mag kijken. Zo'n vraag vond ik echt tenenkrommend, als ik heel eerlijk ben", aldus Van der Vaart.

"Laten we heel eerlijk zijn: Oranje speelt gewoon slecht. Dat mag ook gezegd worden. Je gaat niet zomaar van iedereen winnen, dat is duidelijk. Maar om nou meteen te zeggen: 'Koeman is een slechte trainer, is hij wel de juiste man op deze positie?' Dat vind ik wel heel erg snel gaan."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Oostenrijkse voetbalbond komt met slecht nieuws over Gernot Trauner
1
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Barcelona lijkt twee grote namen uit te zwaaien, maar verwijdert berichtgeving
4
Peter Hyballa heeft nieuwe klus als hoofdtrainer te pakken: club nummer 12
3
Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
5
Italiaanse voetbalbond geeft met persco duidelijkheid over toekomst Spalletti
18

Meer sportnieuws

Reacties