Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky Sports bezoekt persco Slot: 'Zou kunnen dat de Engelse journalisten...'

Laatste update:

De aanwezige media wilden Slot vrijdag vooral naar één ding vragen: de geruchten over een vertrek naar the Spurs. De oefenmeester zelf zat daar echter duidelijk niet op te wachten. "We zitten hier voor de persconferentie voor de wedstrijd van aanstaande zondag, over dat onderwerp kan ik alle antwoorden geven op de vragen die je wil stellen. Maar ik zit hier niet om over de toekomst van mezelf te praten. Dus dat zou kunnen betekenen dat die Engelse journalisten met de staart tussen de benen weer afdruipen. Want dat gaan wel de antwoorden zijn die ik vandaag geef. Dat we hier dus zitten voor de wedstrijd van zondag."

Meer: Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie | Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld

Vervolgens kreeg Slot opnieuw een vraag over zijn toekomst. "Ik ben zo netjes geweest om je helemaal uit te laten praten, maar je krijgt van mij hetzelfde antwoord als je collega. Ik zit hier voor de wedstrijd van zondag, die nemen wij uiterst serieus. Ook omdat de belangen nogal groot zijn onderin de Eredivisie. Dus je krijgt van mij geen antwoord rondom dit onderwerp. Dan kunnen jij of je collega's dit nog op tien anderen manieren proberen, maar dan wordt het een hele saaie persconferentie. Maar het mag gerust." Slot gaf ook aan op zijn woorden te letten vanwege de tegenstrijdige berichtgeving in de media rondom zijn vertrek bij AZ.

Emmen-uit
Slot zegt zelf niet bezig te zijn met een nieuwe aanbieding van Feyenoord, of een vertrek naar Londen. De trainer stelt zich volop te focussen op het uitduel met Emmen. "Er zijn ook belangen nu, in dit seizoen. Voor onszelf, maar zeker ook voor andere clubs. En daarnaast zijn er ook heel veel individuele belangen. Giménez gaat een toernooi spelen, Hartman, Quinten Timber. Ik ga ervan uit, maar ik ben niet de bondscoach, misschien ook wel Geertruida en Bijlow. En er zijn jongens die sowieso interlands gaan spelen. Dus wat dat betreft is het seizoen voor ons, als team en als individuen, zeker nog niet afgelopen." Feyenoord lijkt het in Emmen te moeten doen zonder Mimeirhel Benita, Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Patrik Wålemark en Antoni Milambo, die kampen met uiteenlopende blessures.

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
16
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties