Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky Sports: Verrassende overstap naar Londen is een optie voor Wijnaldum

Laatste update:

Wijnaldum stond dinsdag nog negentig minuten op het veld tegen Club Brugge (4-1 zege) in de Champions League. Zaterdag bezorgde hij PSG in de Ligue 1 een punt met een doelpunt in de blessuretijd tegen RC Lens (1-1). In drie van de zes Champions League-wedstrijden had Wijnaldum een basisplek; in de Ligue 1 stond hij zeven keer aan de aftrap en mocht hij even zo vaak invallen. Begin vorige maand erkende Wijnaldum op een persconferentie nog dat hij aanpassingsproblemen kent.

Wijnaldum moet knokken voor zijn plek, terwijl hij in het Liverpool van Jürgen Klopp een onbetwiste basisklant was. "De speelstijl is anders", vertelde hij desgevraagd over het verschil tussen beide ploegen. "Onze spelersgroep bij Liverpool was vijf jaar geleden al gevormd en had een eigen identiteit. Ik speelde met name in een defensieve rol, maar hier wordt vaker van positie gewisseld. Het is ons eerste seizoen samen. Ik moet me nog aanpassen en gewend raken." Wijnaldum merkt op dat er nog veel winst te boeken valt als het gaat om de afstemming met zijn ploeggenoten. "Het belangrijkste is om mijn ploeggenoten te leren kennen. Ik heb nooit eerder met ze gespeeld."

"We gebruiken de trainingen om elkaar te leren kennen", zei Wijnaldum begin vorige maand in de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig (2-2), waarin hij tweemaal scoorde. "Het is voor mij een nieuwe start, alles is nieuw. De trainer wil ons een vrije rol geven in wedstrijden en wil dat we van posities wisselen. Daar moet ik aan wennen. Ik kom uit een ploeg met veel gewoontes. Ik moet leren hoe mijn ploeggenoten spelen en hoe ze denken." De 31-jarige middenvelder kwam in de zomer transfervrij over van Liverpool. Hij tekende een contract tot medio 2024 in het Parc des Princes.

Doet Georginio Wijnaldum er goed aan om Paris Saint-Germain op huurbasis te verlaten?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties