Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky Sports noemt naam van Ajax-verdediger die komende zomer mag vertrekken

Laatste update:

"Jakov Medic mag in de zomer vertrekken bij Ajax als er een passend bod wordt gedaan", schrijft Bayer op het sociale medium. "Medic wil graag terug naar Duitsland. Er is interesse vanuit de Bundesliga."

De 25-jarige Kroaat is pas bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van Ajax, maar staat dus nu al voor een vertrek. Sven Mislintat was afgelopen zomer verantwoordelijk voor zijn aantrekken. De Duitse voormalig directeur voetbalzaken legde drie miljoen euro voor Medic neer.

De centrumverdediger begon zijn periode in de Johan Cruijff ArenA nog voortvarend. In Ajax' eerste wedstrijd van het seizoen namen de Amsterdammers het op tegen Heracles Almelo (4-1 winst) en had de mandekker een basisplek.

In de blessuretijd van de eerste helft nam hij de 1-1 voor zijn rekening. Van grote afstand schoot hij prachtig raak. Waar zijn beginperiode bij Ajax rooskleurig was, is de situatie van Medic inmiddels totaal anders. Na zijn debuut kwam hij nog slechts acht keer in actie, waarvan veelal als invaller.

Het laatste optreden van Medic in een Ajax-shirt dateert alweer van ruim een maand geleden. Begin maart mocht hij een kwartier invallen in het gewonnen duel met FC Utrecht (2-0).

Medic heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2028. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een marktwaarde van 2,5 miljoen euro.

Meer nieuws

Farioli wil van oude bekende van OGC Nice eerste aanwinst Ajax maken
69
In de wandelgangen: Sofyan Amrabat sluit deze zomer in ieder geval één club uit
9
Indrukwekkend: speler spreekt vloeiend Nederlands na Frankrijk - Oostenrijk
28
Valentijn Driessen geniet van 'pure klasse' op training van Nederlands elftal
43
Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
32
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties