Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky verrast en onthult opvallende wending in soap tussen Karsdorp en Roma

Laatste update:

Gezien het drukke programma van i Giallorossi wordt Karsdorp weer bij de selectie gehaald. Vorige maand leek de rechtsback nog door de achterdeur van het Stadio Olimpico te vertrekken. Karsdorp was zo verbolgen over de uitspraken van Mourinho, dat hij weigerde om nog op het trainingsveld te verschijnen of acte de présence te geven bij de oefenstage in Japan. Dat viel naar verluidt niet in goede aarde bij hooligans van de club, die hem thuis opzochten om verhaal te halen.

Roma maakte duidelijk: er was geen toekomst meer voor Karsdorp bij de club. Zowel het Italiaanse Monza als Premier League-clubs Bournemouth en Southampton meldden zich daarop voor de drievoudig Oranje-international. Na een rumoerige periode wordt Karsdorp nu plots weer in de armen gesloten bij Roma. Het contract van de voormalig Feyenoorder loopt daar nog door tot medio 2025.

Niet alleen Karsdorp op ramkoers
Karsdorp is niet de enige kop-van-jut bij de Romeinen. Nicolò Zaniolo weigerde te trainen om zo een vertrek te forceren. De aanhang van Roma is daar woedend over en toonde zelfs een spandoek van de 23-jarige middenvelder met daarop het woord 'verrader'. Vorige week was Bournemouth bereid dertig miljoen euro plus bonussen voor de elfvoudig Italiaans international neer te leggen, maar Zaniolo zag dat niet zitten.

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties