Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Slaaf' haalt uit naar werkgever: 'Ik kon mijn kinderen niet zien'

Laatste update:

"Ik wil Italië graag verlaten na vier jaar. Ik was hier gelukkig, maar ik wil graag een andere competitie proberen, zoals Engeland of Spanje", vervolgt Jankto, die onder meer de vele trainerswissels bij Udinese aanwijst voor zijn vertrekwens. "In het begin van het seizoen leek alles veelbelovend, maar in de lente hadden we elf nederlagen op een rij."

"De club heeft de selectie gestraft door ons drie weken gevangen te houden in een hotel. Het was ongelooflijk. Gedurende het seizoen waren we wel twee maanden in het hotel te vinden. Ik voelde me een slaaf en kon mijn kinderen niet zien. We werden gevangen gehouden in het slechtste hotel in Udine, met allemaal vieze toiletten."

"Het was een straf. Ze zeiden dat de 'ritiro' (trainingskamp, red.) ons sterker zou maken, maar het tegendeel was het geval. Er kwamen juist meer ruzies. De club is alweer bezig met de vierde coach en Igor Tudor gaat waarschijnlijk ook vertrekken", besluit Jankto. Udinese eindigde afgelopen seizoen veertiende in de Serie A en wist degradatie ternauwernood te voorkomen.

Meer nieuws

Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
13
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
72
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties