Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Slaat nergens op dat Liverpool Wijnaldum geen nieuw contract aanbiedt'

Laatste update:

"Er wordt hier en daar gesuggereerd dat Liverpool niet van plan is om Wijnaldum een nieuw contract aan te bieden", opent Nicol in gesprek met ESPN. "Dat slaat werkelijk nergens op. Wijnaldum heeft namelijk een groot aandeel in het succes van Liverpool in de afgelopen achttien maanden, in de afgelopen twee jaar zelfs. Ik moet zeggen dat ik dit echt een waanzinnige manier van denken vind."

Jürgen Klopp: 'Georginio Wijnaldum en Jordan Henderson spelen echt geweldig'

"Als je Wijnaldum wil laten gaan, dan moet je iemand terughalen die aantoonbaar beter is. Dat zou geweldig nieuws zijn voor de supporters van Liverpool", vervolgt de voormalige verdediger, die tussen 1981 en 1994 voor Liverpool uitkwam. "Komt er daadwerkelijk een speler die beter is dan Wijnaldum, dan heel graag. Hartelijk bedankt. Maar ze moeten hem een nieuw contract geven. Je laat hem niet gratis vertrekken, want negentig procent van de clubs in de wereld zou gegarandeerd met een transfersom over de brug komen." Nicol vertrouwt er echter op dat Wijnaldum aanblijft. "Gaat hij vertrekken? Dat zie ik op korte termijn niet gebeuren."

The Athletic wist maandag te melden dat Wijnaldum wordt gevolgd door clubs uit de Serie A en LaLiga, zonder daar specifiek namen aan te verbinden. Er werd echter ook geschreven dat een zomers vertrek van de middenvelder niet voor de hand ligt, daar Liverpool erg tevreden is over de samenwerking. Wijnaldum kwam in 2016 voor 27,5 miljoen euro over van Newcastle United en heeft 16 doelpunten en 16 assists in 166 duels voor de Champions League-winnaar achter zijn naam staan.

Zie jij Georginio Wijnaldum volgend seizoen bij Liverpool spelen?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
54
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
11
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
5
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties