Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ian Maatsen krijgt geweldig cijfer: 'Stap dichter bij het EK na dit duel'

Laatste update:

Maatsen liet zich dinsdag in het Signal Iduna Park gelden bij Borussia Dortmund. De linkspoot schoot BVB in de 39ste minuut hoogstpersoonlijk naar een 2-0 voorsprong. Zijn harde en diagonale schot was simpelweg onhoudbaar voor Atlético-doelman Jan Oblak.

Meer: Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen

In Duitsland heeft men genoten van Maatsen, zo blijkt ook uit de beoordeling van BILD. Maatsen krijgt een 2, wat betekent dat hij een uitstekende wedstrijd heeft gespeeld. Bij onze oosterburen wordt een waardering van 1 tot en met 6 gegeven, waarbij een 1 staat voor de beste prestatie, en 5 en 6 onvoldoendes zijn.

"Boem-boem Maatsen", schrijft het Duitse dagblad in het spelersrapport. "Hij maakte er nog voor rust 2-0 van met een schot van links. Maatsen en Sancho vormden een constante dreiging vanaf de linkerflank." Naast Maatsen kregen ook Nico Schlotterbeck, Emre Can en Niclas Füllkrug een 2 uitgedeeld.

Marcel Sabitzer, Julian Brandt en trainer Edin Terzic worden uitgelicht als de absolute uitblinkers bij Borussia Dortmund en krijgen een 1. Spits Karim Adeyemi moet genoegen nemen met het laagste cijfer. BILD deelt de pijlsnelle Duitser een 4 uit voor zijn optreden tegen Atlético Madrid.

Nederlandse media


Maatsen heeft ook goede reclame gemaakt voor zichzelf bij het Nederlandse journaille. Zo prijkt de linkspoot op de voorpagina van Telesport, terwijl hij eveneens onderwerp van gesprek is in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. Hoewel Maatsen zijn debuut in Oranje nog moet maken, denkt Wijffels dat hij door zijn optreden in de Champions League een stap dichter bij zijn eerste EK met het Nederlands elftal is gekomen.

"Verdedigend is het nog niet betrouwbaar, maar hij is nog hartstikke jong en zal nog veel leren", aldus Wijffels. "Aanvallend is dit een ventje… in de blessuretijd ging hij er nog even overheen aan de linkerkant! Dit is een speler met een groot hart, die toch ook technisch vaardig is en offensief meedoet. Hij doet het toch maar wel op dit podium in Europa."

Wijffels denkt dat Maatsen een goede kans maakt op het EK. "Nu Quilindschy Hartman geblesseerd is ben ik benieuwd of Ronald Koeman hem meeneemt naar het EK. Dat hoeft niet direct voor de basis te zijn, maar iemand met zijn drive aan de linkerkant die ook een doelpunt kan maken, dan is de kans na gisteravond toch groter dat hij hem erbij neemt."

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
33
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
12
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
43
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties