Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slagveer: 'Of ik op een dood spoor zit? Ja, zo zou je het wel kunnen zeggen'

Laatste update:

Slagveer zegt veel moeite te hebben met zijn bijrol bij de nummer dertien van de Eredivisie. "Het is zeker niet makkelijk. Sinds ik op de bank zit, heb ik er alles aan gedaan, maar blijkbaar is het niet goed genoeg. Of ik op een dood spoor zit? Ja, zo zou je het wel kunnen zeggen", zegt hij tegenover RTV Drenthe. Slagveer laat weten dat hij juist voor Emmen heeft gekozen om zichzelf weer te laten zien. "Maar dat kan op dit moment niet. Ja, in het tweede voor zo'n twintig toeschouwers... maar dat is eigenlijk niet de bedoeling."

De ex-speler van onder meer sc Heerenveen en FC Twente erkent dat hij niet in zijn beste vorm verkeert. "Dat ik niet speel, zal natuurlijk ook wel een beetje bij mezelf liggen. Misschien ben ik niet zo in vorm, wil de trainer dat ik het anders doe en misschien doet de concurrentie het de laatste tijd beter", aldus Slagveer, die weet wat er beter moet. "Ik weet dat ik vrijer moet gaan spelen, maar als je zo snel alweer op de bank belandt dan ebt dat vrije gevoel snel weg. Of ik nog veel minuten ga krijgen in de tweede seizoenshelft? Ik heb er een hard hoofd in."

Slagveer denkt er niet aan om deze maand terug te keren naar Lokeren. Hij heeft ook geen trek in een nieuwe club. "Eigenlijk zie ik dat niet zitten. Ik heb acht jaar bij dezelfde club gezeten en in de laatste anderhalf jaar bij drie. Een vierde club in zo'n kort tijdsbestek lijkt me ook niet verstandig", klinkt het. Hij wil voor zijn kansen gaan in Emmen. "Ik wil daar heel graag in geloven, maar het geloof moet ik ook een beetje van de trainer krijgen door bijvoorbeeld in oefenvormen met de basis mee te trainen en niet met de beloften. Dat gebeurde de laatste tijd niet. Nee, ook niet in de afgelopen dagen in Spanje. Daarom heb ik er ook een hard hoofd in dat het nog goed gaat komen."

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
17
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties