Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Slagveld op de transfermarkt' voor PSV: massale uittocht dreigt

Laatste update:

Mits alle plannen van PSV uit te voeren zijn, wordt het een slagveld op de transfermarkt, zo klinkt het. Zo is het goed denkbaar dat het middenveld komend seizoen uit compleet andere namen bestaat, daar Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré volop in de belangstelling staan en ook van Götze wordt verwacht dat hij toe is aan een nieuw avontuur. Richard Ledezma geniet Amerikaanse belangstelling, terwijl Marco van Ginkel zeer waarschijnlijk genoegen zal moeten nemen met een rol als invaller. Ook dit seizoen komt de aanvoerder weinig in actie, waardoor getwijfeld wordt aan zijn toekomst in Eindhoven. Veerman is in principe de enige middenvelder waarvan gesteld kan worden dat hij blijft.

Ook bij de doelmannen wordt een flinke wisseling van de wacht voorspeld. Huurling Yvon Mvogo, die onlangs terugkeerde onder de lat ten koste van Joël Drommel, keert zeer waarschijnlijk terug bij RB Leipzig. Voor Drommel gaat de club vermoedelijk op zoek naar een (tijdelijke) vervanger. Jasper Cillessen moet de beoogde nieuwe eerste doelman worden. De goalie van Valencia wordt gezien als topkandidaat om komend seizoen het doel van PSV te verdedigen, daar de club onlangs een lijntje uitlegde naar de Nederlander. De flirt van afgelopen winter met Arminia Bielefeld-doelman Stefan Ortega lijkt definitief verleden tijd.

Grootste aderlating is het aanstaande vertrek van Cody Gakpo. De captain staat in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal, al is het de vraag of the Gunners bereid zijn om een recordbedrag op tafel te leggen. Ook van Noni Madueke wordt niet uitgesloten dat hij vertrekt. Maxi Romero, Yorbe Vertessen en Ritsu Doan zijn geen 'zekere' vertrekkers, Bruma mag bij een goed bod wel vertrekken. Ook Eran Zahavi en Carlos Vinícius mogen PSV verlaten. Volgens het Eindhovens Dagblad 'gaan er geluiden' dat ook Phillipp Mwene en Phillipp Max mogen vertrekken. Tot slot zal er een vervanger moeten komen voor de langdurig geblesseerde Olivier Boscagli.

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
2
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
17
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties