Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slap Barcelona lijkt ook landstitel definitief te kunnen vergeten

Laatste update:

Barcelona domineerde de wedstrijd in de eerste twintig minuten, al slaagde men er niet echt in om ook gevaarlijk te worden voor het doel van Júlio César. In de 23e minuut was het echter raak. Xavi gaf de bal aan Daniel Alves, die vanaf de rechterkant een pass richting Lionel Messi verstuurde. De Argentijn schoot het leer hoog in het doel van Getafe: 1-0. Vanaf dat moment koos Getafe ervoor om zich niet alleen tot countervoetbal te beperken en dat sorteerde effect. De gelijkmaker was echter discutabel. Na een bekeken vrije trap kreeg Lafita de bal in zijn bezit en schoot hij diagonaal raak: 1-1. De grensrechter had goed gezien dat de doelpuntenmaker de bal met de hand had aangeraakt. José Antonio Teixeira Vitienes luisterde echter niet naar zijn assistent en besloot de treffer goed te keuren.

Na de onderbreking was Barcelona veel offensiever en werd Júlio César ook daadwerkelijk op de proef gesteld. De doelman keerde de inzetten van Messi en Pedro en had geluk dat Alexis Sánchez na voorbereidend werk van Alves op het aluminium mikte. Getafe zocht in de tweede helft nauwelijks de aanval meer op, deed dat hooguit met één of twee man en zette José Manuel Pinto amper meer aan het werk. In de 67e minuut nam het team van Martino de leiding. Pedro kon een voorzet van invaller Cesc Fàbregas niet verzilveren, maar Alexis zette alsnog de 2-1 op het scorebord.

Barcelona kreeg daarna nog enkele kansen om het duel in het slot te gooien, maar koos er in de slotminuten voor om op de voorsprong te leunen. Dat kwam de ploeg van Martino duur te staan. Na voorbereidend werk van Jaime Gavilán op links was Lafita in de 91e minuut opnieuw trefzeker. Na het laatste fluitsignaal werden de spelers van Barcelona op een fluitconcert getrakteerd.

Wie wordt kampioen in Spanje?

Meer nieuws

Het AD weet waarom Pascal Jansen en Frank de Boer geen opties voor Ajax waren
0
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
10
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
24
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties