Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slecht Manchester United op hangen en wurgen door in FA Cup

Laatste update:

Yeovil Town staat in de Engelse voetbalpiramide liefst 62 plekken lager dan Manchester United, maar van enig krachtsverschil was zondag in de FA Cup geen sprake. De thuisploeg was in de eerste helft zelfs beter dan de Engelse voetbalgrootmacht, al vielen er geen grote kansen te noteren. Manchester United (zonder Robin van Persie, die rust kreeg) speelde sowieso bar weinig klaar. Pas na een halfuur viel het eerste schotje te noteren; de inzet van James Wilson kon niemand van de thuisclub verontrusten.

Het rustsignaal werd met luid gejuich ontvangen op Huish Park en de thuisploeg (de nummer laatst van de League One, het derde niveau van Engeland) begon zowaar te geloven in een stunt. Kieffer Moore had de kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, ware het niet dat de spits van Yeovil Town de bal in de handen van keeper David de Gea plaatste. Ondertussen had Van Gaal gewisseld (Jonny Evans, Juan Mata en later ook Ángel Di María kwamen de ploeg versterken) en dat wierp vruchten af.

Manchester United werd sterker en kwam na ruim een uur op voorsprong. Via Wayne Rooney en Darren Fletcher werd Ander Herrera in stelling gebracht en de middenvelder, die tot dat moment een fletse wedstrijd speelde, schoot op prachtige wijze raak: 0-1. Invaller Di María bewees vervolgens zijn waarde door een inzet van Joe Edwards van de lijn te halen.

De bezoekers geloofden het vanaf dat moment wel en speelden op balbezit, waardoor het enthousiaste Yeovil Town steeds minder druk kon uitoefenen. In aanvallend opzicht lieten the Red Devils zich ook niet meer gelden, maar vlak voor tijd counterde de ploeg via Di María nog naar 0-2. Het was absoluut niet goed, maar Van Gaal zal er mogelijk wel vrede mee hebben: zijn ploeg is door naar de vierde ronde van de FA Cup.

-
Wint Manchester United de FA Cup?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties