Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slecht nieuws rond hamstringblessure Brian Brobbey: 'Ik denk dat hij de eerste wedstrijd niet haalt'

Laatste update:

Het was woensdag even flink schrikken voor Ronald Koeman en Oranje toen Brobbey de training vroegtijdig staakte. De KNVB wilde geen enkel risico nemen en liet meteen een scan maken. Uit die scan werd duidelijk dat Brobbey 'slechts' kampte met een stijve hamstring.

"Uit de MRI-scan die ze woensdag hebben gedaan is gebleken dat er geen schade is aan de hamstring", begint Verweij. "Maar er is wel vocht, dus er is wel iets gebeurd met die hamstring."

Daaruit durft Verweij het volgende op te maken. "Ik denk dat hij de eerste wedstrijd niet gaat halen. Maar de blessure is vooralsnog niet dusdanig dat hij naar huis wordt gestuurd."

Koeman riep wel Joshua Zirkzee bij de selectie. Met het geblesseerd afhaken van Teun Koopmeiners was er een plekje vrij voor de aanvaller van Bologna. De keuze voor Zirkzee werd vermoedelijk ook gemaakt met het oog op de fitheid van Brobbey.

"Het is natuurlijk ook maar afwachten of hij fit is", aldus Valentijn Driessen. "Daar hebben we vooralsnog geen berichten over gehad, maar hij komt natuurlijk ook terug van een blessure, dus hij heeft een paar weken stilgestaan."

Zirkzee werd op 6 juni gezond verklaard, maar door Koeman buiten de EK-selectie gelaten, omdat hij 'nog niet fit genoeg' zou zijn. "Het is nu even afwachten hoe hij ervoor staat", besluit Driessen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Johan Derksen wijst naar één man bij Oranje: 'Zwak en onprofessioneel'
0
UEFA velt oordeel over geldigheid van afgekeurd doelpunt Xavi Simons
39
In de wandelgangen: Heerenveen opent jacht op felbegeerde KKD-smaakmaker
0
Ajax wil groot talent van Bayern München naar Amsterdam halen
30
Uitspraak van Nathan Aké valt volledig verkeerd bij ESPN: 'Als dit waar is...'
15
PSV presenteert derde tenue met tekstuele verwijzing naar Brazilië op het shirt
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties