Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slecht PSV komt pas los na entree van WK-ganger Depay

Laatste update:

Indruk maakte PSV allerminst in het eerste uur. De ploeg van Cocu speelde slecht, grossierde in verkeerde keuzes en liet de Oostenrijkers, die in eigen land actief zijn op het tweede niveau, knokken voor hun kans. Echt gevaarlijk werd de thuisploeg nou ook weer niet en na een rappe counter van de Eindhovenaren was het wat betreft het doorbekeren al over en sluiten. Adam Maher veroverde de bal, Marcel Ritzmaier bracht Jürgen Locadia in stelling en de aanvaller schoot diagonaal binnen voor de 0-1.

St. Pölten moest er op dat moment drie maken en dat was onbegonnen werk voor de bewoners van het Alpenland, al vond men het in de NV Arena allang best. Dat de ploeg het in Eindhoven zo goed had gedaan, was voor de fans reden genoeg om de hele wedstrijd hartstochtelijk met ratelaars in de weer te gaan. Na de treffer had PSV de wedstrijd meer onder controle, al gaf Jeffrey Bruma bijna een treffer weg. De mandekker kopte de bal zomaar mee in de loop van Daniel Segovia, die zijn omhaal echter naast het doel van Jeroen Zoet deed belanden.

Veel beter werd het spel van PSV na rust niet en Depay begon maar vast aan zijn warming-up. De WK-ganger was ook hard nodig, want na een klein uur kwam het nietige St. Pölten zelfs op gelijke hoogte. Spits Segovia besloot maar eens uit te halen van afstand, maar de Spanjaard in Oostenrijkse dienst wist niet meer dan een slap schot te produceren. Omdat keeper Zoet uitgleed, ging de bal alsnog tegen de touwen. De thuisploeg begon er plots in te geloven en voor Cocu was dat het signaal om Depay te brengen.

De felbegeerde vleugelflitser toonde direct zijn waarde. De international was dreigend, tekende met een wat gelukkige inzet voor de 1-2 en deed met een halve omhaal de bal bij Luuk de Jong belanden voor de 1-3. In de slotfase mocht ook een andere WK-ganger, Santiago Arias, nog invallen van Cocu. In de absolute slotfase maakte Konstantin Kerschbaumer nog de 2-3 namens St. Pölten, maar dat maakte voor PSV niets meer uit. De club gaat vrijdag, samen met Feyenoord, FC Twente en PEC Zwolle, mee in de loting voor de play-offronde van de Europa League.

-
Is dit PSV titelkandidaat in Nederland?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties