Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slechtnieuwsgesprek en interesse uit de Serie A zetten Navas aan het denken

Laatste update:

Mauricio Pochettino besloot afgelopen seizoen te rouleren in het doel bij PSG en zowel Navas als Gianluigi Donnarumma speelminuten te gunnen. Galtier kiest voor een andere werkwijze en heeft van de Italiaan zijn eerste doelman gemaakt. "De enige hiërarchie die ik heb vastgesteld, is de keuze van de keeper", zei de oefenmeester donderdag tijdens de persconferentie. "Het is moeilijk voor Keylor (Navas, red.), maar zo werk ik. Ik wilde geen dubbelzinnigheid. Ik kies liever een nummer één, daarna is het aan hem om zich te bewijzen. Hij weet wat ik van hem verwacht in zijn rol als tweede doelman."

Of Navas ook daadwerkelijk als tweede doelman op de bank zal zitten dit seizoen moet nog blijken. Napoli is voornemens de goalie naar Napels te halen. Eens te meer omdat David Ospina is vertrokken naar Al-Nassr FC. "Iedereen weet dat hij (Navas, red.) een zeer sterke keeper is, die veel prijzen heeft gewonnen", aldus voorzitter Aurelio De Laurentiis van Napoli in gesprek met Teletica Deportes. "De markt is open tot september, dus er kan van alles gebeuren. We willen de selectie nog graag aanvullen met een spits en een keeper."

Napoli heeft met Alex Meret de beoogde opvolger van Ospina al in de gelederen, maar in Napels rijzen steeds meer vragen of de in 2019 van Udinese overgekomen doelman goed genoeg is. Volgens Fabrizio Romano en Il Corriere dello Sport zullen vertegenwoordigers van Napoli en PSG de komende dagen de mogelijke verhuizing van Navas naar Napoli bespreken. Ook Kepa Arrizabalaga wordt beschouwd als mogelijk doelwit. Laatstgenoemde is bij Chelsea niet verzekerd van een basisplek en moet Édouard Mendy voor zich dulden.

Is Keylor Navas de geschikte nieuwe doelman voor Napoli?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties