Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slechts kleine smet op 'topdebuut' bij Ajax: 'Ik wilde echt scoren, ja'

Laatste update:

Na afloop van het Eredivisie-duel was Vos trots op zijn eerste speelminuten. "Je debuut maken in dit stadion is echt top", verklaarde hij bij Ajax TV. "Álvarez zei dat ik tussen hem en Jurriën Timber moest komen. Er kwam steeds een speler van Fortuna Sittard vrij daar, dus daar moest ik komen te staan. Ik heb dat volgens mij goed uitgevoerd. Topdebuut. Het is fijn dat een speler die veel ervaring heeft je aanstuurt."

Vos had niet verwacht zijn debuut te maken. "Ik zag Kian Fitz-Jim ook warmlopen. Volgens mij kon Florian Grillitsch niet de hele wedstrijd spelen. Ik dacht echt dat Kian hem zou vervangen, maar toen riep de trainer (John Heitinga, red.) mij. Hij zei nog dat ik ontspannen moest spelen, maar een beetje spanning hoort er wel bij." Tijdens zijn invalbeurt was de middenvelder nog bijna trefzeker. "Oooh, ik wilde echt scoren, ja. Jammer genoeg ging de bal er niet in. Misschien de volgende wedstrijd."

In de Keuken Kampioen Divisie heeft Vos 31 wedstrijden achter zijn naam staan. Onder interim-trainer Heitinga debuteerde hij op zestienjarige leeftijd in Jong Ajax. Daarin maakte de Amsterdammer vijf goals en gaf hij daarnaast drie assists. Vos zat vijf keer eerder bij de selectie van de hoofdmacht, maar kwam daarin niet tot speelminuten.

Zie jij Silvano Vos doorbreken bij Ajax?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
0
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties