Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Slechtste man op het veld' eist hoofdrol op en krijgt een 2 in VZ-rapport

Laatste update:

Lionel Messi leek een ruim kwartier voor tijd de genadeslag toe te dienen vanaf elf meter. Na een overtreding van Denzel Dumfries op Marcos Acuña schoot de Vlo de penalty in de linkerhoek van Andries Noppert binnen. Een kleine tien minuten later kopte invaller Wout Weghorst een voorzet van Steven Berghuis binnen. In de absolute slotseconde maakte Weghorst zelfs de gelijkmaker; Teun Koopmeiners kwam op de proppen met een geniale vrije trap, waar hij vanaf twintig meter de spits aanspeelde in het strafschopgebied. De gouden wissel draaide vervolgens open en frommelde de bal het doel in, waarna verlenging volgde. Uiteindelijk won Argentinië de penaltyserie met 3-4.

In de verdediging moest alleen Daley Blind het ontgelden met een 4,5 van Hooiveld. De linksback kon na zijn sterke optreden tegen de Verenigde Staten niet overtuigen. Daarbij leek hij debet aan de eerste tegengoal. Ook Dumfries kreeg een 5. "In deze wedstrijd had je Tyrell Malacia moeten hebben, achteraf", zegt Schaken. Nathan Aké zag er bij het betreffende doelpunt ook niet goed uit. "Hij had het vandaag echt niet. Hij stond zo vaak op de verkeerde plek", zag Hooiveld.

De rapportcijfers van Ruben Schaken na Nederland - Argentinië.

De analisten konden maar lastig een dissonant aanwijzen op het middenveld. Invaller Berghuis bracht als enige wat gogme in een matig spelende linie. Marten de Roon kreeg het laagste cijfer van Schaken: een 4. Hooiveld deelde beoordeelde Frenkie de Jong het negatiefst van de basisspelers met een 4,5. "Ik erger me eraan. Dat Barcelona-gedoe. Wachten, wachten, dan pas spelen." Ook Schaken zag de gewoonlijk zo belangrijke pion te weinig verrichten. "Hij speelt één groot positiespel. Lijdt niet zo veel balverlies, maar laat eens wat drang naar voren zien man. Een steekpass ofzo."

De rapportcijfers van Jos Hooiveld na Nederland - Argentinië.

Ook talisman Memphis Depay, om wie voor het toernooi veel te doen was, speelde veel te min. "Ik erger me echt aan hem. Hij doet de verkeerde dingen op de verkeerde momenten", zegt Schaken. Hooiveld wilde nog een man in het bijzonder met een 2 beoordelen. "Wat een scheids is dit... hij is de slechtste man van het veld. Hij fluit echt voor alles." Uiteindelijk kon Nederland in de strafschoppenserie niet overtuigen. "Het is echt weer Nederland", concludeert Schaken. "We komen hier schijnbaar nooit van af."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

WK
Nederland
2 - 2
Argentinië
Ben je het (grotendeels) eens met de cijfers?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties