Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol

Laatste update:

"Meer dan tien jaar ben ik met veel plezier keeperstrainer geweest bij Twente", begint de voormalig doelman van Twente op de clubwebsite. "Dat ik na mijn carrière elke dag op het veld heb mogen staan, beschouw ik als een groot voorrecht."

"Dit seizoen ben ik gestart met de opleiding Goalkeepercoach 3. Dit diploma is voor elke betaald voetbalclub die Europees voetbal speelt een vereiste. Ik heb voor mezelf besloten hier niet mee verder te gaan en dat betekent dat ik stop als keeperstrainer bij FC Twente", aldus Boschker.

Twente is inmiddels zeker van plaatsing voor Europees voetbal voor volgend seizoen, daar de Tukkers minimaal op de vierde plaats in de Eredivisie zullen eindigen. De huidige derde plaats zou zelfs recht geven op de voorrondes van de Champions League.

Momenteel is Boschker met Twente in gesprek om te zoeken naar een nieuwe rol bij de club. "Daar willen we graag uitkomen, Sander hoort bij FC Twente", aldus technisch directeur Arnold Bruggink. Wie de opvolger van Boschker wordt als keeperstrainer is nog onduidelijk.

In de talkshow Voetbaltijd wordt door René Wagelaar vermeld dat Boschker in beeld is om als materiaalman verder te gaan bij de club. "Als Boschker dat moet gaan doen, dat is nogal een taak", wordt gesteld in de talkshow. Wagelaar is analist, was spelersbegeleider en runt in de voetbalwereld zijn eigen bedrijf WSB. De Oldenzaler speelde zelf vroeger in de jeugd bij Twente. De geruchten over een mogelijke rol als materiaalman worden ook door Jeroen Kapteijns gevoed op X.

Boschker speelde zelf 562 wedstrijden als keeper in de hoofdmacht bij Twente. Daarmee staat hij op de tweede plaats met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit. Pim Doesburg is daarin de koploper met 571 Eredivisiewedstrijden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
23
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
26
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties