Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot beleefde beangstigende busreis: 'Die baksteen viel precies naast mij'

Laatste update:

"Op het moment dat we langzamer reden zei John de Wolf (assistent-trainer, red.) dat het geen lekker moment was, omdat hij bakstenen zag liggen", blikt Slot tijdens de persconferentie terug op de hectische voorbereiding op het duel. "Dat had hij nog niet uitgesproken of ze speelden mij in met een baksteen zou ik willen zeggen, dat ding viel precies naast mij. Je verwacht geen baksteen, maar je rekent wel op hectiek. Maar ik had niet de indruk dat onze spelers daar last van hadden. Ik wil het allemaal niet goedpraten, maar in deze ambiance gebeuren deze dingen", aldus een nuchtere Slot.

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’ | Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Het is voor het eerst sinds 2002 dat Feyenoord een Europese finale weet te bereiken. Daarin is het AS Roma van José Mourinho op woensdag 25 mei de tegenstander. Slot denkt dat zijn formatie de harten van de Rotterdamse fans heroverd heeft. "Het is hartstikke mooi dat je de finale bereikt, maar het is een cliché als je zegt dat je nog niets hebt. Toch hebben we wel wat gewonnen: we hebben de trots teruggebracht bij de supporters", zegt Slot. "Ik krijg zeker mee dat de supporters van Feyenoord weer wat extra trots zijn op hun club. Niet alleen door de prestaties, maar ook vanwege de manier waarop we spelen."

Feyenoord bevindt zich in een moordend programma. Zondag wacht in De Kuip de topper tegen PSV, waarna op de laatste speeldag ook FC Twente nog naar Rotterdam komt. Feyenoord lijkt nagenoeg zeker van de derde plek. De voorsprong op de Tukkers bedraagt vijf punten met nog drie wedstrijden te gaan. "Ik ben vooral onder de indruk van hoe de spelers het fysiek doorstaan hebben, dat moet je niet onderschatten", meent Slot. "Ze zijn dit seizoen in staat om constant te gaan. Dat ze na negen maanden fysiek zo sterk zijn, is heel knap. Ik had de indruk dat we beter konden vragen of beide teams tien keer mochten wisselen, omdat het er op het einde aan beide kanten wel redelijk vermoeid uitzag."

-

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
30
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
5
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties