Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot countert Schreuder na vraag over Zerrouki: 'Dat zijn allemaal aannames'

Laatste update:

De blessure van Wieffer is een hard gelag voor zowel de speler als Slot. "Het is pittig om de blessure van Trauner en Timber op te vangen, maar gelukkig heb ik goede spelers om hen te vervangen. Wieffer kan ik misschien niet opstellen. Toch kan ik nog steeds goed team op de been brengen tegen Utrecht", zo liet Slot weten. Behalve Wieffer konden ook Patrik Wålemark en Marcus Pedersen de afgelopen dagen niet aan alle trainingen meedoen. Eerstgenoemde sloeg één sessie over en was pas sinds gisteren weer volledig inzetbaar. De Noor trainde pas vandaag weer mee.

Meer: Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond

Door het gemis van Trauner en Timber en de onzekerheid rondom Pedersen, moet Slot achterin én op het middenveld noodgedwongen puzzelen. De trainer liet weten dat de linksbenige Jacob Rasmussen eventueel rechts achterin kan spelen en dat Lutsharel Geertruida dan naar de plek van Timber verhuist, mocht Wieffer niet kunnen spelen. Slot kreeg de vraag of hij wel genoeg selectiespelers tot zijn beschikking heeft aangezien er nu een beroep op spelers moet worden gedaan die normaliter geen basisplek hebben, doelend op Wieffer als eventuele vervanger van Timber. Een eventuele komst van Zerrouki zou uitkomst kunnen bieden. "Wij kunnen niet onbeperkt geld uitgeven. Feyenoord wil supergraag plek één in de Eredivisie verdedigen, maar wij gaan geen financieel grote risico's nemen en laten ons zeker niet opjagen", zo sprak hij.

Op de vraag van Joep Schreuder van de NOS waarom Zerrouki niet niet is binnengehaald wilde Slot niet ingaan. "Dat zijn allemaal aannames die je doet. Ik denk dat de club Feyenoord al in een eerder stadium bij Ramiz is uitgekomen. Alles wat ik nu daar weer over zeg, leidt tot headlines. Ik zou het heel fijn vinden als het over Utrecht gaat. Daar moeten de jongens die ik nu tot m'n beschikking heb, en ikzelf ook, ons optimaal op voorbereiden'', zo zei Slot. Vorig jaar verloor Feyenoord in en tegen Utrecht met 3-1. In De Galgenwaard zorgden Willem Janssen, Moussa Sylla en Simon Gustafson voor de Utrechtse goals, nadat Luis Sinisterra Feyenoord op voorsprong had gezet. Aanstaande zondag wordt om 12.15 uur afgetrapt.

Eredivisie
FC Utrecht
1 - 1
Feyenoord

Meer nieuws

Mauricio Pochettino en Chelsea in goed overleg uit elkaar
18
Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé
4
'Wilfred Genee gaat een hoogst onzekere zomer tegemoet'
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - FC Emmen
0
PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
15
Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties