Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray

Laatste update:

Bijzonderheden:


Kerem Demirbay stuurde Baris Yilmaz fraai diep. De Turk schatte dat op waarde en bezorgde op zijn beurt ook een prima bal bij Ziyech, die bij de tweede paal hard raak schoot: 1-0.

De 2-0 liet niet lang op zich wachten. Yilmaz gaf voor vanaf de linkerkant en zag Mauro Icardi een schitterend overstapje in huis hebben. Bijzonder effectief bovendien, want Mertens kon daardoor vrij binnentikken: 2-0.

Het werd even spannend, toen Caner Osmanpasa binnentikte uit een hoekschop, maar al snel wist Galatasaray orde op zaken te stellen. Icardi tikte een scherpe voorzet van Mertens binnen: 3-1.

De mooiste treffer van de avond kwam op naam van Ziyech. De Marokkaans international kreeg de bal na een mislukte Galatasaray-aanval voor zijn voeten en haalde vanaf een dikke twintig meter heerlijk uit in de kruising: 4-1.

Galatasaray ging vrolijk door en kwam via een schitterende dropkick van Mertens in de korte hoek op 5-1. Icardi maakte in de slotfase zelfs nog de 6-1 op aangeven van Kerem Aktürkoglu.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
10
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties