Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot deelt zichzelf klein compliment uit: 'Dat is als trainer best wel leuk'

Laatste update:

Waar Feyenoord vorige week nog in blessuretijd verloor van Sturm Graz, bleef de Stadionclub tegen Lazio knap met 1-0 op de been. "De ene week is de andere niet", zegt Slot lachend op de persconferentie. "Ook nu kregen we in de 93ste minuut een corner tegen. Zo dicht ligt het natuurlijk in het voetbal wel bij elkaar, helemaal op dit niveau. Alle vier de ploegen zaten heel dicht bij elkaar. Dan heeft het met hele kleine dingen te maken of je net aan de goede kant van de score zit of niet. Vorige week was dat duidelijk niet het geval, door de standaardsituatie in de 93ste minuut. Die hebben we nu uitstekend verdedigd.''

Mede dankzij enkele uitstekende reddingen van Justin Bijlow boekte Feyenoord een broodnodige zege op Lazio. "We hebben een goede keeper nodig gehad en scoorden op een heel mooi moment", vertelt Slot, die ook tevreden was over Santiago Giménez. De spits nam koud in het veld als invaller van Danilo direct de enige én winnende treffer voor zijn rekening. "De focus is vooral op de goal, maar ik wil ook niet vergeten wie de assist gaf en hoe mooi die was. Die was van invaller Quilindschy Hartman. Het is als trainer best wel leuk als twee van je invallers bij een doelpunt betrokken zijn."

Slot hecht er bovendien veel waarde aan dat Feyenoord groepswinnaar is geworden, ondanks de metamorfose die de selectie afgelopen zomer is ondergaan. "Voor de club is dit een bijzonder moment. Het is voor het eerst in twintig jaar dat we op dit niveau bij de laatste zestien van Europa zitten, als nummer drie van Nederland van vorig seizoen, waar bijna iedereen is weggegaan", aldus Slot. De trainer benadrukt het 'compleet andere niveau', vergeleken met de Conference League van vorig seizoen, waarop Feyenoord nu speelt. "Als je de voorbije transferperiode er dan nog bij pakt, waarin we ontzettend veel spelers zijn kwijtgeraakt, vind ik het nog bijzonderder."

UEFA Europa League
Feyenoord
1 - 0
Lazio

Meer nieuws

Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
0
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
8
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
22
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties