Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot en Feyenoord geprezen: 'Als City in het klein tegen Olympique Marseille'

Laatste update:

"Het kan niet anders. Twee wedstrijden gedomineerd door trainers, die zich laten inspireren door de Hollandse School plus moet een band scheppen.", schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. "De manier waarop de ploeg van Slot als een wervelwind over het veld in De Kuip vloog, was bij vlagen nog indrukwekkender dan wat zich in het Etihad Stadium afspeelde." De columnist stelt dat Feyenoord een nog hoger tempo hanteerde dan City en met meer positiewisselingen speelde, maar het bijbehorende opportunisme zorgde voor meer slordigheden dan de ploeg van Guardiola doorgaans maakt.

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Volgens Driessen verdient Slot alle complimenten voor de 'totale overrompelingstactiek' die Feyenoord in de eerste twintig minuten hanteerde. "Met zijn voetbalinzichten schaart Slot zich in het rijtje van Peter Bosz en Erik ten Hag en staat hij op de drempel om hun internationale prestaties te evenaren en verbeteren", schrijft de chef voetbal van De Telegraaf?. "In de Franse havenstad moet de beloning volgen, maar zelfs als dat niet lukt, weet iedereen voor welk voetbal Feyenoord en zijn trainer Arne Slot staan. Dat van Manchester City, maar dan een niveautje minder vanwege de mindere individuele kwaliteiten."

"Iemand als Guardiola zal daar doorheen kijken en eerder op de juiste waarde schatten hoe snel Slot zijn ploeg naar zijn ideeën laat voetballen", vervolgt Driessen, die van mening is dat de trainer van Feyenoord zichzelf met deze Europese campagne en de offensieve manier van voetballen op de kaart heeft gezet. "Als Guardiola ziet dat er in Nederland een nog extremere versie rondloopt van Ten Hag, van Bosz en misschien wel dan van hemzelf, dan is het een kwestie van tijd alvorens Slot aanmonstert bij een Europese topclub."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties