Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot gaat in gesprek met Kökçü: 'Wilde ik het vandaag met hem over hebben'

Laatste update:

"Orkun heeft zich op heel veel punten ontwikkeld, eigenlijk op alle punten van het voetbal", zei Slot op de persconferentie in aanloop naar de Eredivisie-kraker tegen FC Twente van aanstaande zondag. De trainer kreeg van NOS-journalist Angelo Terwiel de vraag of Kökçü zich ook op sociaal vlak heeft ontwikkeld. "Ik vond Orkun al een zeer sociale jongen in de groep, dus dat is wel het laatste waarin hij zich ontwikkeld heeft. Dat jullie als buitenwereld daar misschien een ander gevoel bij hebben gekregen, is wat anders. Orkun was én is een zeer sociale jongen."

"Hij is aan de bal en zonder de bal beter geworden en hij is inderdaad nog dominanter aanwezig", vervolgde Slot. "Hij kan mentaal op sommige momenten nog een klein stapje maken, maar het zou ook gek zijn als er helemaal geen ruimte meer is voor verbetering." De 44-jarige oefenmeester doelde vooral op de manier waarop Kökçü omgaat met teleurstellingen. "Niet zozeer een grote teleurstelling als een wedstrijd verliezen, maar ook momenten in de wedstrijd. Als je een bal wel of niet krijgt, of als je eigen pass wel of niet aankomt."

Slot vindt dat Kökçü zich op dit soort vlakken al enorm verbeterd heeft. "Maar dat is een ongoing process, waar ik eigenlijk vandaag weer met hem over wilde spreken. Omdat ik vandaag even geen tijd had, is dat gesprek naar morgenochtend verplaatst", zei Slot. "Dat gaat om hele kleine dingetjes. Een speler als Orkun heeft binnen Feyenoord niet heel veel ruimte om zich nog veel te ontwikkelen, want hij zit al aardig aan zijn plafond bij deze club, maar waar mogelijk probeer ik toch mogelijkheden voor verbetering te zien."

Eredivisie
FC Twente
1 - 1
Feyenoord

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
6
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
5
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
25
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties