Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot geeft aan: niet alleen Szymanski staat voor langer verblijf bij Feyenoord

Laatste update:

Van het kampioensteam van vorig jaar is Kökçü de enige dragende speler die vooralsnog is vertrokken. De voormalig aanvoerder van de Rotterdammers tekende voor vijf jaar bij Benfica. "En Idrissi heb ik vandaag ook niet zien lopen. En Szymanski ook niet. Dus we hebben al een paar veranderingen, en bij een van de drie weten we al zeker dat hij dit jaar niet meer hier speelt", zegt Slot donderdag na afloop van de eerste veldtraining.

Een definitief afscheid van Szymanski en Idrissi sluit Slot dus niet uit. Over de Pool is de laatste dagen al veel geschreven. Er zou momenteel bekeken worden of Szymanski definitief over kan komen van Dinamo Moskou, daar hij een nieuwe huurdeal niet ziet zitten. Feyenoord is bereid om voor de spelmaker te betalen, maar kan door het handelsembargo vanuit Nederland niet zomaar miljoenen overmaken naar Rusland. De transfer is dus gecompliceerd te noemen.

Idrissi keerde begin juli terug naar zijn eigenlijke werkgever Sevilla. De 27-jarige vleugelaanvaller groeide in de loop van vorig seizoen uit tot belangrijke spil bij Feyenoord. In zijn huurcontract werd echter geen koopoptie opgenomen, waardoor er nieuwe onderhandelingen zullen moeten plaatsvinden. Feyenoord haalde al wel een nieuwe buitenspeler in de persoon van Yankuba Minteh. De achttienjarige Gambiaan kwam op huurbasis over van Newcastle United en kan op beide flanken uit de voeten.

Meer nieuws

L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
14
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
10
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
22
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
35
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties